آخرین اخبار
کد مطلب: 78595
کجاي دنيا اجازه مي‌دهند يک خارجي بيايد و هر جا دلش خواست برود‌/ مگر کشور در و پيکر ندارد/ بايد به وزير ارشاد گفت شما در جمهوري اسلامي تنفس مي‌کنيد
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 817

به گزارش حوزه حقوقي ـ قضايي باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره کل روابط عمومي قوه قضاييه؛ "آيت الله صادق آملي لاريجاني" رئيس قوه قضاييه در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با اشاره به دغدغه‌هاي فرهنگي مقام معظم رهبري و توجه به لزوم تبيين و ارزيابي اين دغدغه‌ها از سوي تمامي مسئولان و اصحاب فرهنگ در کشور گفت: آنچنان که مقام معظم رهبري نيز همواره تأکيد دارند مسئله فرهنگ در کشور ما مسئله‌اي اساسي است چرا که انقلاب ما ريشه هاي کاملاً فرهنگي و معنوي دارد و نمي‌توان از آن به عنوان انقلابي ظاهري و تنها با هدف براندازي حکومت طاغوت نام برد.
 
رئيس قوه قضاييه پيش نياز مقابله با هجمه‌هاي فرهنگي دشمنان عليه انقلاب اسلامي ايران را پذيرش «واقعيت‌هاي مربوط به برنامه‌ريزي همه جانبه فرهنگي دشمنان عليه نظام اسلامي ايران» دانست وافزود: متاسفانه برخي‌ اصل واقعيت هجوم فرهنگي دشمنان را انکار مي‌کنند که بايد گفت اين افراد خود را به خواب زده‌اند وگرنه کيست که رشد قارچ‌گونه ماهواره‌ها، سايت‌ها و کتاب‌ها و نشريات جبهه فرهنگي عليه جمهوري اسلامي را نبيند و نداند که جبهه فرهنگي شديدي عليه فرهنگ ما ايجاد شده است.
 
آيت الله آملي لاريجاني دليل تلاش‌هاي دشمن در جبهه فرهنگي عليه ايران را « ريشه‌هاي عميق فرهنگ انقلاب اسلامي و مطرح شدن انقلاب ارزشي و فرهنگي جمهوري اسلامي ايران عليه فرهنگ غربي» توصيف کرد و گفت: دشمنان مدام بودجه‌هاي عظيمي را براي مقابله فرهنگي با نظام جمهوري اسلامي ايران تصويب مي‌کنند و به زعم خودشان و به اتکاي تجربياتشان در چند کشور، در ايران نيز به دنبال انقلاب مخملي هستند که البته خيالي باطل است.
 
رئيس قوه قضاييه دامنه فعاليت هاي فرهنگي غرب براي ضربه زدن به بنيان‌هاي اصيل اسلامي، ايماني و اخلاقي ملت ايران را بسيار گسترده برشمرد و با ابراز تأسف از اينکه برخلاف تذکرات مکرر مقام معظم رهبري برخي‌ها بويژه در دوران اصلاحات اعتقادي به تهاجم فرهنگي نداشتند اظهار کرد: غربي‌ها با توليد فيلم‌هاي مستهجن و مبتذل و پخش و ترويج آن از طريق ماهواره‌هاي فارسي زبان درصدد ضربه زدن به بنيان‌هاي خانوادگي هستند و بر اساس گزارش هاي رسيده آنان در چنين شبکه‌هايي، حتي در پي ترويج هم‌جنس‌گرايي و طبيعي جلوه دادن آن هستند و متأسفانه چنين حرف‌هايي را به عنوان حرف‌هايي علمي مطرح مي‌کنند که انسان را واقعاً متاسف مي‌کند.
 
رئيس دستگاه قضا با تأکيد بر اينکه «‌بايد جبهه فرهنگ ايماني‌» در مقابل هجمه هاي فرهنگي دشمنان تشکيل شود، به وظيفه سنگين نهادهاي فرهنگي کشور بويژه وزارت ارشاد در روند مقابله با تهاجم فرهنگي دشمن اشاره کرد و گفت: دستگاه‌هاي اجرايي کشور و وزارت ارشاد موظف هستند به صورت سلبي و اثباتي وظايف خود را انجام دهند و ضمن حمايت از آثار فاخر فرهنگي در تمام زمينه‌ها، جلوي توليد، چاپ و انتشار آثار مخرب عليه ارزش‌هاي فرهنگي کشور و ترويج ارزش هاي غربي را بگيرند.
 
آيت الله آملي لاريجاني با بيان اينکه « امور فرهنگي را نمي‌توان با شمشير و سرنيزه پيش برد» تأکيد کرد: گاهي ابراز مي‌شود که امور فرهنگي را بايد به اهل فرهنگ سپرد که البته حرف درستي است اما اين موضوع منافاتي با برخورد و مقابله با کساني از اهل فرهنگ که بر خلاف موازين اسلام و انقلاب و ارزش‌هاي جامعه حرکت مي‌کنند ندارد.
 
رئيس قوه قضاييه با بيان اينکه همه بايد به وظيفه و مسئوليت‌هاي خود عمل کنند از جمله وزارت ارشاد و قوه قضاييه گفت: آيا فرهنگ متعالي اين است که به انبياء توهين شود و امور مهم ديني مانند "قصاص" را زير سوال ببرند و ترويج شود که غيرانساني است.

 
آيت الله آملي لاريجاني خواهان دقت و نظارت کامل وزارت ارشاد به موضوع مميزي کتاب و اعمال موازين قانوني در چاپ و انتشار کتاب‌ها شد و گفت: در موضوع مميزي کتاب قوانين روشن و صريح داريم اما متأسفانه شاهديم که مجموعه آثار نويسنده‌اي منتشر مي‌شود که محتواي آن ترويج بي‌بند و باري است؛ سوال اين است که چرا بايد اجازه انتشار چنين کتاب‌هايي داده شود.
 
رئيس قوه قضاييه با اشاره به اصول قانون اساسي و مصوبات شوراي عالي انقلاب فرهنگي، توهين به مقدسات ديني، تبليغ عليه اصول ديني، تمسخر و توهين به انبيا، ترويج سکولاريسم و ترويج امور غيراخلاقي را از جمله مهمترين اموري برشمرد که انتشار آن برخلاف موازين قانوني است.
 
آيت الله آملي لاريجاني اجراي قوانين در حيطه فرهنگي را وظيفه دستگاه‌هاي اجرايي دانست و افزود: متاسفانه کتاب‌هاي کساني مجوز مي‌گيرند که نه فقط بنيان‌هاي معارف ديني را زير سوال مي‌برند بلکه به سراغ قرآن هم رفته‌اند و معتقدند قرآن تلقي انساني پيامبر از وحي الهي بوده پس احتمال خطا هم در آن مي‌رود و اگر در جايي، آيات قرآني با علوم امروزي مخالفت داشت، مي‌شود قرآن را کنار گذاشت!
 
رئيس قوه قضاييه گفت: بايد به وزير ارشاد گفت شما در جمهوري اسلامي تنفس مي‌کنيد و معيارهاي قانون اساسي در اين نظام براي همه الزام آور است .
 
آيت الله آملي لاريجاني افزود: عمل به وظايف قانوني در قبال امور فرهنگي منحصر به وزارت ارشاد نيست و دستگاه قضايي نيز به وظايف قانوني خود عمل خواهد کرد .
 
رئيس دستگاه قضا با اشاره به اينکه «برخي ها مي‌گويند نمي‌توان قلم ها را شکست و دهان ها را بست» گفت: طبيعي است که در هيچ کجاي دنيا آزادي مطلق وجود ندارد و در جمهوري اسلامي ايران نيز همه در چارچوب قانون اساسي آزادند اما در قبال کسي که قصاص را غير انساني بداند چگونه مي توان از آزادي بيان دفاع کرد؟
 
آيت الله آملي لاريجاني توقيف برخي روزنامه‌ها را بر اساس موازين قانوني اعلام و تصريح کرد: مقابله با جرم ضروري است و گاهي ترويج يک سخن ضداخلاقي خود جرم ديگري است که بايد با آن برخورد قانوني شود.  ضبط و توقيف ابزار ترويج جرم  نيز ضروري و قانوني است و دادستان موظف است ابزار جرم را حتي اگر روزنامه باشد ضبط و توقيف کند.
 
رئيس قوه قضاييه در بخش ديگري از سخنان خود به سفر اخير کاترين اشتون به تهران اشاره کرد و با تأکيد بر حمايت از روش‌هاي معتدلانه و عقلاني در مناسبات خارجي و نشان دادن چهره واقعي نظام اسلامي ايران که متأثر از عقلانيت شيعه مي‌باشد، بروز برخي رفتارها در سفر اخير هيئت اروپايي به تهران را خلاف عرف ديپلماتيک دانست و گفت: تماس با برخي فتنه‌گران در سفر اخير و اظهارنظرهاي بعد از اين سفر دهن کجي به نظام بود؛ البته ما از ديدار و گفتگو هراسي نداريم ولي رفتارهاي اخير عجيب بود چرا که مسئولان وزارت امورخارجه اعلام کرده اند از برخي ديدارهاي صورت گرفته مطلع نبوده‌اند و بر اساس پاره‌اي گزارش‌ها خانم اشتون گفته است شرط تحقق اين سفر ديدارهايي با محوريت حقوق بشر بوده است.
 
رئيس دستگاه قضا «توافق بر سر انجام اين سفر به شرط برخي ديدارهاي صورت گرفته خارج از عرف ديپلماتيک» را مصيبت و «مطلع نبودن از چنين ديدارهايي» را مصيبتي بزرگتر دانست و گفت: در کجاي دنيا اجازه مي‌دهند که يک خارجي بيايد و هر جا دلش خواست برود و با هر کسي ديدار کند؛ مگر کشور در و پيکر ندارد؟
 

آيت الله آملي لاريجاني ديدارهاي فراتر از چارچوب ديپلماتيک را در مناسبات خارجي قابل پذيرش ندانست وافزود: اگر بناست چنين روندي ادامه يابد و بر خلاف امنيت و مصالح کشور در چنين سفرهايي اقداماتي صورت گيرد؛ قوه قضاييه وارد عمل مي شود و تبعات آن نيز در آينده بر عهده وزارت امور خارجه خواهد بود.
 
رئيس قوه قضاييه سخنان اخير اوباما و بان کي مون درباره مسائل داخلي ايران را محکوم کرد و گفت: در حاليکه اقدامات تروريستي و ضدحقوق بشري آمريکا و برخي کشورهاي غربي در عراق و افغانستان و بحرين و فلسطين و ديگر کشورها همواره وجود داشته و دارد، ادعاي سران اين قبيل کشورها و نهادهاي بين المللي درباره حقوق بشر دروغي بزرگ بيش نيست و ما نگرانيم که بحث هسته‌اي بهانه اي و قدمي براي دخالت هاي آنان در ديگر امور داخلي کشورمان باشد.
 
آيت الله آملي لاريجاني با اشاره به اظهار نظر اخير دبير کل سازمان ملل درباره اعدام در ايران افزود: امور داخلي کشور ايران به ديگران ارتباطي ندارد اما در شرايطي که جوانان ما براي مقابله با پديده قاچاق مواد مخدر شهيد مي‌شوند و اروپايي ها راحت استراحت مي‌کنند و هيچ عمل مثبتي در مقابله با کشت خشخاش و توليد مواد مخدر در کشور افغانستان ندارند شايد بهتر است که در بحث مواد مخدر و استراتژي نحوه برخورد با آن تجديدنظر کنيم.
 
رئيس قوه قضاييه « اعدام زندانيان سياسي در ايران » را دروغ دشمنان دانست و گفت: اگر حقيقت مي‌گوييد اسامي زندانيان سياسي اعدام شده و يا افرادي از اقليت‌هاي مذهبي که به صرف اقليت مذهبي بودن اعدام شده اند را اعلام کنيد.
 
آيت الله آملي لاريجاني افزود: البته طبيعي است که هر کس اسلحه به دست بگيرد و در مقابل مردم و نظام بايستد مجازات خواهد شد حال مي‌خواهد آن فرد اقليت مذهبي يا شيعه اثني عشري باشد .
 
رئيس قوه قضاييه در بخش پاياني سخنان خود با يادآوري مصادف شدن تعطيلات نوروز با ايام فاطميه بر رعايت حرمت ايام حزن اهل بيت در سفرها و ديد و بازديدهاي نوروزي تأکيد کرد.
 
اين گزارش حاکي است در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي بحث و بررسي‌هايي راجع به تعيين ميزان ديه در سال 1393 انجام پذيرفت و تصميم قطعي به بعد موکول شد.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس